Kampanja alkaa 01.08.2017 ja loppuu 6.9.2017.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kilpailun järjestää Helsingin Messut Oy / Wanha Satama (jäljempänä ”järjestäjä”). Yhteydenotot kilpailun järjestäjään sähköpostitse osoitteeseen: info@wanhasatama.com

Osallistumiskelpoisuus ja osallistuminen kilpailuun.

Osallistuminen tapahtuu kampanjasivulla ohjeiden mukaisesti. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailun arvonnoista, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arvonnan todennäköisyyksien muuttamiseksi. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen. Voitto toimitetaan voittajalle postitse 30 päivän sisällä kilpailun päättymisestä.

Arvonnan palkinto

Kilpailun päävoitto on 150€ arvoinen lahjakortti Royal Ravintoloihin. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 14 päivän sisällä kilpailun päättymisestä, on järjestäjällä oikeus arpoa palkinto uudelleen.

Palkinnon arvonta suoritetaan viimeistään 30.10.2017 Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat hyväksyvät nämä kampanjan viralliset säännöt. Järjestäjällä on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta.

Järjestäjän vastuu:

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla kampanjan arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjasääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kampanjan verkkosivulla.

Muut ehdot

Järjestäjän työntekijät tai heidän lähisukulaisensa eivät saa osallistua kilpailuun.

Tietojen käyttö

Arvonnan yhteydessä kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Järjestäjä ja/tai sen yhteistyökumppanit voivat lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostitse, mikäli arvontaan osallistunut käyttäjä ei ole erikseen kieltänyt sitä.

Mikäli käyttäjä ei ole erikseen kieltänyt suoramarkkinointia, käyttäjän nimi ja yhteystiedot voidaan siirtää Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin ja näitä henkilötietoja voidaan käyttää myöhemmin suoramarkkinointiin järjestäjän tai sen yhteistyöyritysten toimesta. Käyttäjällä on milloin tahansa oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinoinnissa kokonaan tai osittain.